Laatste Louis Timmer toernooi op De Grobbe: druk en gezellig

De activiteitencommissie had dit jaar bijzonder veel werk gemaakt van het traditionele Louis Timmer stratenvoetbaltoernooi, uiteraard onder het toeziend oog van Diny Timmer en de kinderen en kleinkinderen. Het laatste voetbalevenement op De Grobbe, dat eenmalig was verhuisd naar de zaterdag, begon al ’s middags en werd afgesloten met een feestavond met vuurwerk.

16 teams, namen deel aan het jaarlijkse toernooi, waarmee traditioneel het voetbalseizoen in Boekelo wordt afgesloten. De teams waren erg divers van samenstelling. Zo deed een afvaardiging van BSC Unisson 1 mee, waren de vrouwelijke voetballers sterk vertegenwoordigd, waren er meerdere jeugdteams en daarnaast diverse samengestelde (buurt)teams. Er werd gespeeld in 4 poules op sterkte.

DSC_7248   DSC_7203   DSC_7249

DSC_7251   DSC_7234   DSC_7227

Eigenlijk doen de uitslagen er niet toe op dit toernooi waar het vooral gaat om gezelligheid, sportiviteit en de derde helft, dus helaas voor de winnaars en gelukkig voor de verliezers, geen eervolle vermelding in dit verslag.

DSC_7213Twee van de beste vrijetijdskoks uit Boekelo en omstreken, Robert Westendorp en Johan Zoetman, waren speciaal aangetrokken om de hongerige deelnemers en toeschouwers van de nodige, exclusief op de bakplaat bereidde, broodjes hamburgers en broodjes braadworst te voorzien. Uit de gezichtsuitdrukkingen valt af te lezen dat alles al was uitverkocht.

Na het voetbal werd de avond opgevrolijkt door een drive-inn show, waren er korte toespraakjes van voorzitter Rob Stokkers en Arjan Wissink namens de activiteitencommissie, werden de prijzen door Diny herself uitgereikt en werden veel mensen gelukkig gemaakt met een van de vele vleesschotels die te winnen waren met de verloting.

DSC_7316   DSC_7300

DSC_7377   DSC_7372

DSC_7383   DSC_7411

In vroegere tijden leverde het nadrukkelijk in beeld brengen van een sponsor nog wat extra’s voor de clubkas op, tegenwoordig alleen maar lege kratten, heel veel lege kratten. 

DSC_7395   DSC_7314

Het werd laat en het was nog lang (on)rustig in Boekelo, op De Grobbe, 6 juni 2014. Wordt vervolgd, het Louis Timmer stratenvoetbaltoernooi, volgend jaar 2015 op De Zweede.

Voor het hele album, met foto’s van onze eigen Geertjan Preyde, klik hier.