Vrijwilligers gezocht voor diverse werkzaamheden nieuwbouw (update)

Zoals iedereen intussen weet en inmiddels kan zien, zijn we druk bezig met de realisatie van het nieuwe multifunctionele centrum op het nieuwe sportpark De Zweede aan de Boekelosestraat in Boekelo. De oplevering is gepland op 11 juli. Vanaf heden, maar zeker vanaf die datum dienen onze zelfwerkzaamheden te beginnen en daarvoor hebben we mensen nodig, dus geef je nu op voor enkele of meerdere uren/dagen.

Met de realisatie van het geheel zijn grote bedragen gemoeid. Recent is daarom al de actie  “draag een steentje bij” gehouden, waarvan de opbrengst inmiddels is opgelopen tot een zeer respectabel bedrag van ruim 27.000 euro.

Er valt echter ook nog het nodige te besparen op de bouwkosten. De bouwgroep van de stichting MFA De Zweede heeft zich tot doel gesteld om, in overleg met de bouwcombinatie, een hoeveelheid werk met behulp van vrijwilligers uit te voeren. Dit alles natuurlijk om de bouwkosten te drukken. Tevens komt dit de samenwerking en exploitatie ten goede en zal uiteindelijk tot een verlaging van de huurkosten leiden.

Werkzaamheden waarbij wij vrijwilligers nodig hebben:

  • Schilderwerk
  • Aanbrengen systeemplafonds
  • Aanbrengen vloerplinten
  • Aanbrengen straatwerken
  • Aanbrengen inrichtingen archief en bergingen
  • Schoonhouden van de bouw en het bouwterrein

Het zou helemaal mooi zijn als er meerdere aanmeldingen zijn voor de diverse werkzaamheden, zodat we in groepjes kunnen werken. Vele handen maken immers licht werk!

Mogelijk heeft u nog andere ideeën om door zelfwerkzaamheid uit te laten voeren.  Alle ideeën zijn welkom.

U kunt zich op meerdere manieren opgeven (en tevens hier uw vragen stellen of ideeën aandragen):

Deze oproep is opgenomen in de vacaturekrant van BSC Unisson op 21 januari 2014.