Louis Timmer stratentoernooi ook op De Zweede ouderwets gezellig

De activiteitencommissie had ook dit jaar veel werk gemaakt van het traditionele Louis Timmer stratenvoetbaltoernooi, uiteraard onder het toeziend oog van Diny Timmer, de kinderen en kleinkinderen. Het laatste voetbalevenement van het seizoen dat ooit begon op het Unicum, werd voortgezet op De Grobbe en in 2015 voor het eerst op De Zweede  werd gehouden.

Wil je het volledige fotoalbum (met foto’s van Geertjan Preyde) van het Louis Timmer toernooi 2015 zien, klik dan hier.

13 teams, verdeeld over een prestatie- en een recreatie-poule, namen deel aan het jaarlijkse toernooi, waarmee traditioneel het voetbalseizoen in Boekelo wordt afgesloten. De teams in de prestatieklasse, die erg divers van samenstelling waren, droegen illustere namen als: Alle ballen op mot (Martijn Brinkman – A1), Golden Oldies (Raymond Boon), Schoon aan de haak (Lennart Schoonheden) en Asfaltboeren (Timo Huberts). De teams in de recreatieklasse deden hier zeker niet voor onder. Wat te denken van Powerstringgirls (Nandine Mansveld) en Smeerpoetsen (Mike Weterholt). Ronduit saai waren namen als Hengelo en Raad van 11. Dat moet volgend jaar beter kunnen.

Het team Alle ballen op mot (Martijn Brinkman – A1) is op het laatste moment afgehaakt om, als invaller, deel te kunnen nemen aan het Internationale A1 toernooi van KOSC in Ootmarsum. En, daar komt ie…… in de fnale te winnen van Hoofdklasse ON uit Alemlo!!! Proficiat.

DSC_3832   DSC_3836   DSC_3838

Hoe het duel op de foto boven (M) afloopt is onbekend, maar alleen Rob S (rode shirt) is inmiddels weer gesignaleerd. Jan (R) heeft vermoedelijk zowel zijn debuut als einde van een keeperscarriere op 1 en dezelfde dag meegemaakt. Op de foto L tenslotte een oude bekende, maar dan iets breder, iets trager en nog slimmer.

DSC_3823  DSC_3792  DSC_3862  DSC_3855

Dit jaar ook veel aparte verschijningen op De Grobbe Zweede (zie foto’s boven): De Mascotterriër (L), het telefoontje dat je tijdens de wedstrijd wel moet beantwoorden (ML), de gekleurde hapjesman (RM) en de Unissonner op een blauwe kruk (R).

DSC_3805 DSC_3809 DSC_3802

Peuters, dreumessen, babys en vrouwen waren booming dit jaar. En de uitslagen, die doen er eigenlijk niet toe op dit toernooi waar het vooral gaat om gezelligheid, sportiviteit en de derde helft. Dan toch maar even voor “the record”: team “Schoon aan de haak” wint de prestatieklasse en de “Smeerpoetsen” zijn de sterksten bij de recreanten.

DSC_3797Twee van de beste vrijetijdskoks uit Boekelo en omstreken, Robert en Tom, waren speciaal aangetrokken om de hongerige deelnemers en toeschouwers van de nodige, exclusief op de bakplaat bereidde, broodjes hamburgers en broodjes braadworst te voorzien. Kijkend naar de pan lijkt hier alles al weer uitverkocht te zijn.

Na het voetbal werd de avond opgevrolijkt door een drive-inn show, werden de prijzen uitgereikt en werden veel mensen gelukkig gemaakt met een van de vele vleesschotels die te winnen waren met de verloting en lijkt ook Diny herself, getuige het gelukkige gezicht op de foto, in de prijzen te zijn gevallen.

DSC_3849   LT2015   DSC_3847

DSC_3766

Namens de familie Timmer en de activiteitencommissie, die dit jaar weer prachtig werk heeft afgeleverd met superactiviteiten en veel deelnemers, wensen we iedereen een fijne vakantie en tot de volgende editie, in 2016.