Marjo Hendrix stopt na jarenlange trouwe dienst

Een vereniging kan niet draaien zonder vrijwilligers, niet zonder de zichtbare vrijwilligers, maar zeker ook niet zonder de stille vrijwilligers. Marjo Hendrix is zo’n stille vrijwilligster bij BSC Unisson die helaas, vanwege gezondheidsproblemen, moet stoppen met haar keukendiensten bij thuiswedstrijden van BSC Unisson 1.

Marjo heeft jarenlang, eerst op het Unicum en later op De Grobbe, zonder morren en met veel enthousiastme, haar keukendiensten gedraaid tijdens thuiswedstrijden van het eerste team op de zondagmiddag. Marjo “leverde de kwaliteit zoals we van haar gewend waren”. We zijn Marjo erg dankbaar voor haar jarenlange vrijwilligerswerk bij BSC Unisson en hopen haar uiteraard nog eens zonder de karakteristieke schort op De Grobbe en/of het nieuwe Sportpark Boekelo te mogen begroeten. De koffie staat klaar.

In verband met het stoppen van Marjo Hendrix als vrijwilligster bij BSC Unisson, zoeken wij 1 of meerdere vrijwilligers (m/v) die in principe 1 keer in de 14 dagen keukendienst willen draaien, gedurende een aantal uren op de zondagmiddag tijdens de thuiswedstrijden van BSC Unisson 1. Belangstellenden mailen naar kantine@bscunisson.nl of bellen met Monique Kip, planning kantinediensten,  0534281566. Voor deze en alle overige vacatures, klik hier.