We gaan bouwen, it gaet oan

…………..Eindelijk, het lang gehoopte goede nieuws is dan toch nog te melden…………..de kogel is door de kerk…………..er gaat definitief gebouwd worden……………MFA geeft Boekelose Bouwcombinatie opdracht……….start van de bouw 21 oktober 2013……………it gaet oan…………..Voor de (gesproken) “goed nieuws rede” van Voorzitter Rob Stokkers van BSC Unisson……………

imagesCASAU162

“De kogel is door de kerk. It gaet oan, zoals de Friezen zeggen”

“Voor ons nog geen Elfstedentocht, maar we naderen wel de finish van onze eigen elf-jaren tocht. We zijn als het ware op de Bonkevaart aanbeland. Er gaat namenlijk gebouwd worden.

De bouw van de Multi Functionele Accommodatie kan beginnen. Na vele jaren van touwtrekken, procedures, bestemmingsplannen, tekeningen, overleggen, vergaderen, nogmaals vergaderen, slaan we nu definitief een nieuwe bladzijde om.

Begin september zijn de laatste obstakels op weg naar de nieuwe accommodatie genomen. Alle hobbels zijn geslecht en de Stichting MFA heeft dan ook de Boekelose aannemerscombinatie opdracht gegeven om te starten. De voorbereidingen daarvoor zijn al weer enkele weken in volle gang en er wordt toegewerkt naar een zichtbare start van de bouw op 21 oktober 2013.

Naast kleedruimtes en clubgebouw voor BSC Unisson, biedt het MFA ruimte aan de muziekvereniging,  de Dorpsraad en aan commerciële activiteiten, waaronder fysiotherapie en kinderfysiotherapie.

Namens BSC Unisson willen wij iedereen van harte bedanken die heeft bijgedragen aan dit resultaat. Het is nu aan ons allemaal om er een groot succes van te maken, maar dat gaat vast lukken.”

Rob Stokkers, Voorzitter BSC Unisson, Boekelo 20 september 2013

Nog veel meer nieuws en uiteraard de laatste ontwikkelingen over de nieuwbouw, op onze ALV, dinsdag 29 oktober 2013, 20.00 uur De Grobbe
 
http://www.bscunisson.nl/wp-content/uploads/2013/09/memo.mp3