Nieuws aan het jeugdtrainers/leiders front (update)

Ondanks dat het seizoen nog minimaal 2 weken duurt, is de Technische commissie al tijden in de weer met de voorbereidingen op het seizoen 2017/2018. De trainers bij de jeugdselectieteams voor het komend seizoen zijn inmiddels allemaal vastgelegd. Bekijk hieronder de mutaties.

De O19-1 zal worden getraind door Fred Rombeek, die doorschuift vanuit de O17. Fred heeft vorig seizoen een prima sfeer weten te creëren bij de O17 en heeft daarnaast ervoor gezorgd dat ook het voetbal vooruit is gegaan. Ook de gehele begeleiding gaat mee over naar de JO19-1. Benno ten Asbroek en Stefan Olink zijn wederom bereid gevonden ook het komend seizoen samen met Fred de technische staf te vormen.

De O17-1 zal worden getraind door Arjan Wissink, die doorschuift vanuit de O15. We hechten veel belang en waarde aan dit team dat talentvol is. Arjan zal hierbij geassisteerd worden door Egbert Roossink en Jeroen Tieberink.

Voor de O15-1 hebben we een nieuwe trainer gevonden. Geri Hulstein zal, met zijn vele jaren ervaring als jeugdtrainer van o.a. De Tubanters, dit team proberen door te laten stoten naar een hoger niveau.

Mark van Dijkhuizen en assistent trainer Harold Vaanhold gaan aankomend seizoen er alles aan doen om van de talentvolle JO13-1 een hecht team te maken. Mark en Harold schuiven door vanuit de JO13-2.

Onze O11-1 zal ook volgend jaar weer een opdracht worden voor Jan Bijl.

De MO13 zal volgend jaar getraind worden door Marijke Bijvank, die nu nog in Berghuizen VR1 voetbalt maar het komend seizoen voor BSC Unisson VR1 zal uitkomen. Marian van der Bult en Mirjam Goethem gaan als leidsters mee met de meiden van de MO11 naar de MO13.

  

Fred Rombeek (LB), Arjan Wissink (RB), Mark van Dijkhuizen (LO) en Jan Bijl (RO) hier te zien op archieffoto’s bij het tekenen van de contracten in 2016.

  

Zodra er meer nieuws te melden is zullen wij dat z.s.m. naar buiten brengen.

Met vriendelijke groet

Robert Zoetman, Jeugdcoördinator