Gastgezinnen gevraagd 24ste Internationaal BSC Unisson O16-toernooi (update)

Als toernooicommissie zijn we al geruime tijd bezig voor de 24ste editie van het Internationaal O16 toernooi dat dit jaar op 3, 4 en 5 juni 2017 op het Sportpark De Zweede in Boekelo gehouden zal worden. Net als vorig jaar zullen er buiten onze eigen jongens om geen regionale clubs meedoen. Voor ons natuurlijk een uitdaging om goede clubs aan ons toernooi te binden en zeker niet minder belangrijk om voldoende gastgezinnen te vinden om onze gasten onderdak te bieden.

De deelnemende teams

Ook dit jaar hebben we wederom de keuze gemaakt voor een toernooi voor spelers van onder de 16, met als gevolg een bredere belangstelling van internationale clubs. Naast onze eigen jongens doen de volgende clubs mee:  B 93 Kopenhagen en Randers Freja FC uit Denemarken, Halmstads BK uit Zweden, Helsinki FA uit Finland, FC Slovacko uit Tjechië, NK Lokomotiva Zagreb uit Kroatië, Team Aargau uit Zwitserland en uit Nederland tenslotte FC Groningen, Brabant United (winnaar 2016) en het organiserende BSC Unisson (O18).

De gastgezinnen

Voorlopig beschikken we over 2 groepsaccommodaties en zullen we naast onze eigen jongens mogelijk voor 7 teams onderdak moeten hebben. In voorgaande jaren hebben we dankbaar gebruik gemaakt van uw gastvrijheid voor het onderbrengen van de nodige spelers en leiders en dat doen we ook dit jaar graag weer. De ervaringen van de jongens, de clubs en de gastgezinnen waren erg positief.

We zouden heel graag willen dat we al deze teams in gastgezinnen kunnen onderbrengen. Graag zouden we de mensen die al gastgezin zijn geweest ook dit jaar weer willen begroeten maar daarnaast ook graag nieuwe gastgezinnen.

Mocht u of iemand in uw omgeving belangstelling hebben om gastgezin te willen zijn, of worden bel dan gerust of mail even. We hopen op voldoende aanmeldingen en steun van de Boekelose bevolking.  

Aanmelden

Heeft U belangstelling of vragen, bel dan zo snel mogelijk met Gerrit Waanders, 06-50223497, of stuur een mail naar b-toernooi@bscunisson.nl, of gawaanders@kpnplanet.nl of maak gebruik van ons contactformulier.

Namens de organisatie

Gerrit Waanders