Noodkreet: BSC Unisson heeft ACUUT scheidsrechters senioren nodig

Zoals elke vereniging drijft ook BSC Unisson op haar vrijwilligers. Dit gaat op heel veel gebieden goed, maar juist daar waar het bij een voetbalvereniging om gaat, het scheidsrechteren, dreigt het helemaal mis te gaan wegens een acuut tekort aan scheidsrechters.

Om uiteenlopende redenen is het scheidsrechterskorps bij de senioren gehalveerd, waardoor op korte termijn wedstrijden zonder scheidsrechter komen te zitten. Dit is voor het eerst op zondag 20 september het geval. Gevolg kan zijn dat wedstrijden moeten worden afgelast of teams zelf moeten fluiten.

VOORKOM AFGELASTINGEN en GEEF JE OP.

We doen dan ook een dringend beroep op leden, oud-leden en anderen die BSC Unisson een warm hart toedragen om af en toe een wedstrijd op ons geweldige hypermoderne Sportpark De Zweede te komen fluiten op de zondagen. Het gaat hierbij in hoofdzaak om wedstrijden van de niet-selectie elftallen 4 t/m 7. Uiteraard mag je ook vaker fluiten dan af en toe.

Als jij bij BSC Unisson gaat fluiten, zorgen wij uiteraard voor de juiste faciliteiten.

Heb je vragen of wil je je aanmelden, dan kan dat bij Monique Kip, door te mailen naar voetbal_wedstrijdzaken@bscunisson.nl.

Wil of kun je zelf niet, maar heb je wel een goede tip voor ons, ook dan horen wij dat graag.

Voor deze en alle overige vacatures bij BSC Unisson, zie onze vacaturekrant.