Poll: geef je mening over…..onze website

Sinds deze week presenteren we iets nieuws op onze site, een poll. Dit biedt de websitebezoeker de mogelijkheid om snel, eenvoudig en anoniem, zijn/haar mening te geven  over een bepaalde stelling. Een mening waar BSC Unisson sterk in is geïnteresseerd.

Deze eerste poll, te vinden in het linker zij-menu, gaat natuurlijk over jullie mening over onze website. Is de uitslag positief, gaan we door op de ingeslagen weg. In het andere geval zullen we de bezoekers van de site gaan vragen naar wat we dan moeten aanpassen.

Het is de bedoeling dat we elke 2 tot 4 weken, afhankelijk van het aantal stemmen, een andere stelling op de site zetten over een voor BSC Unisson actueel onderwerp. Aan het einde van de poll zullen we de uitslag bekend maken en met die uitslag ook daadwerkelijk wat gaan doen. De resultaten worden doorgespeeld aan het betreffende bestuur of de betreffende commissie.

Mogelijke verdere poll’s voor de komende periodes:

  • Ik doe mee aan zomeravondvoetbal ( de KNVB is van plan als pilot een zomeravondvoetbalcompetitie te organiseren)
  • BSC Unisson moet vrijwilligerswerk verplichten (in navolging van veel verenigingen worstelt BSC Unisson met de vraag of bv bij nieuwe aanmeldingen de vraag uitgezet moet worden “wat gaat U voor de vereniging doen”)
  • Ik koop bij de sponsoren
  • Introductie pupil van de week (miv volgend seizoen wordt overwogen weer een pupil van de week bij thuiswedstrijden van BSC Unisson 1 te benoemen)
  • BSC Unisson toont genoeg maatschappelijke betrokkenheid

Mogelijk heeft U ook nog stellingen voor een poll. Mail ons in dat geval even: webmaster@bscunisson.nl of communicatie@bscunisson.nl.