Schoonmaakdag De Zweede zichtbaar succesvol

Een grote groep van zo’n 25 vrijwilligers van allerlei pluimage, variërend van jong tot oud en van voetbal, Dorpsraadlid, hardloper, muzikant tot “zomaar” een Dorpsgenoot, hebben zich vandaag in het zweet gewerkt tijdens de grote schoonmaakdag op De Zweede. Hardloopbaan, ramen, deuren, dakgoten, reclameborden, niets ontkwam aan de schoonmaakhanden van de vrijwilligers. Het leuke van schoonmaken is bovendien dat het resultaat direct zichtbaar is. Na vandaag ziet alles er weer “spik en span” uit op De Zweede, van binnen en van buiten.

Onderstaand een fotorapportage van Marco Winters.

schoonmaak20161    schoonmaak20164   schoonmaak20168

Voorzitter Rob Stokkers die volgens eigen zeggen aan het oefenen is voor golfen: het aanharken van de bunkers (foto LB) en 2 niet nader geïdentificeerde vrijwilligers die ook op grote hoogtes denken aan de sociale media (foto MB). En voor wie goed kijkt ontdekt op de foto’s onder zelfs de 75-jarige Herman Vossebeld die blijkbaar van geen ophouden wil weten.

schoonmaak20165   schoonmaak20163

Oudgediende Bert Warrink weet nog zeer professioneel de handstoffer te hanteren (foto RO rechts), terwijl nieuwbakken 5e teamspeler Eddie Levers zich in de basis probeert te poetsen (foto RO links).

schoonmaak20162   schoonmaak20167

Terwijl Lopersvoorzitter Gerrit Meutstege tijd heeft voor een professionele glimlach in de lens van de fotograaf (foto LO) moeten de overige vrijwilligers even bijkomen (foto RO).

schoonmaak201613   schoonmaak201611

Ook 4e elftalspeler Bart Gerritsen stijgt deze dag tot grote hoogtes (foto RO midden).

schoonmaak20166   schoonmaak201610

De dag werd afgesloten met een BBQ, aangeboden door het Bestuur van het MFA. Met dank aan alle vrijwilligers op deze zaterdag 16 juli 2016. Tot volgend jaar met misschien nog wel meer vrijwilligers.