Sfeer impressie Haaksbergse Engelse Mijlenloop (update)

Zondag 22 maart, de testwedstrijd voor onze halve marathon in Enschede. De 10 mijl van Haaksbergen. Uiteindelijk erg mooi loopweer, hoewel het lastig kiezen was welke kleding er aangetrokken moest worden. Winderig, koud, zonnig, een puzzeltje voor de juiste kleding. Ieder maakt een keuze voor zich, zoals ook blijkt uit de verschillende kledingstijl te zien op de foto’s.  12.00 uur het startschot klinkt en ieder is weg voor zijn wedstrijd. Frans Koevoets stond onderweg strategisch opgesteld voor een welkome aanmoediging en mooie foto’s. Er zijn die middag stuk voor stuk goede prestaties neergezet. Prima gedaan. 

mijlenloop 02

 

Gerrit en Ronald op kop van een groepje lopers. De beide heren trekken even stevig mijlenloop 01door en verschillende volgers moeten lossen.

 

 

 Zoals goed te zien, Bertine in opperste concentratie, hoewel ze een thuiswedstrijd loopt maakt dat er niet minder zwaar door.

 

mijlenloop 03

 

Lolbroek Jaap, altijd in voor een geintje. Maar als het serieus moet gaat hij er ook echt voor, zoals ook zal blijken uit de eindtijd

 

 

mijlenloop 04

 

Dat het niet altijd voor de wind gaat blijkt wel uit het gezicht van Erik, doorzetten en de finish halen is zijn doel. Een top prestatie, mede door de mentale hardheid opgedaan tijdens de zondag duurlopen.

 

Deze week staat ons nog een pittig trainingsprogramma te wachten, maar daarna gaan we afbouwen en herstellen voor ons einddoel, de halve van Enschede. Nog even doorbijten dus. 

Meer foto’s zien volg deze link.