Start beginnersclinic hardlopen maandag 23 maart 2015 (up date)

De redenen om met hardlopen te beginnen kunnen heel verschillend zijn. Het blijkt echter dat velen een drempel over moeten, voordat ze echt kiezen voor de loopsport. Om dit te vergemakkelijken start op maandag 23 maart 2015 de 5 km beginnersclinic bij de Boekelopers.

Aansluiten kan deze week ook nog!

Tijdens de trainingen op ons gloednieuwe sportpark De Zweede, met 400 meter hardloopbaan, moderne kleedruimtes en gezellige kantine, zal onze ervaren en enthousiaste trainer je in een periode van 3 maand voorbereiden op de 5 km eindloop.Bij opgave ontvang je het trainingsschema, waarop de dagen en afstanden die je tussendoor zelf moet trainen, vermeld staan. Gelegenheid tot douchen in onze nieuwe, moderne kleedruimtes. (Boekelopers-leden kunnen kosteloos aansluiten)

Kosten voor deze clinic € 55,-

Dit is inclusief trainingschema, inschrijving eindloop, functioneel hardloopshirt en koffie of thee na de training. Kijk voor uitgebreide informatie op de clinic pagina.

Aanvangstijd 19.30 uur tot ca. 20.45 uur
Sportpark De Zweede.
 

Je kunt je aanmelden via lopers@bscunisson.nl onder vermelding van je naam, adres, telefoonnummer, e-mail adres en geboortedatum of maak gebruik van het contactformulier.