Opgeven voor vrijwilligersavond bouw MFA nog tot donderdag mogelijk

Op 21 maart houdt het Stichtingsbestuur van het MFA op De Zweede, vanaf 20.00 uur, een vrijwilligersavond voor al die vrijwilligers die vanaf juli 2014 belangeloos meegeholpen tijdens de bouw van het MFA, fases 1 en 2. Tot nu toe hebben zich zo’n 25 BSC Unisson vrijwilligers opgegeven. Opgaves van de andere betrokken verenigingen is ons niet bekend. Opgeven kan nog steeds en met name van het damesteam en vanuit de A1 hopen we op nog wat aanmeldingen.

Heb jij belangeloos meegeholpen als BSC Unisson vrijwilliger bij de bouw van het MFA, dan nodigt het Bestuur van de Stichting MFA jou uit op de vrijwilligersavond bouw MFA op 21 maart 2015 op De Zweede. De avond begint om 20.00 uur. De invulling van deze avond is en blijft een verrassing.

Wil jij ook komen, geef je dan op via onderstaand aanmeldingsformulier. Vrijwilligers van de overige betrokken verenigingen die geholpen hebben, dienen zich bij de eigen vereniging op te geven.

AANMELDINGSFORMULIER VRIJWILLIGERSAVOND BOUW MFA


[contact-form-7 id=”24634″ title=”Contactformulier 1_copy”]


Let op! Dit is geen jaarlijkse vrijwilligersavond van BSC Unisson, maar een 1-malige avond van de Stichting MFA om alle vrijwilligers tijdens de bouw speciaal te bedanken.