Do. 12 mei sponsoravond BSC Unisson: Sportcafe met handbiker Sidney Bito

Na de geslaagde jaarlijkse sponsoravonden met topscheidsrechter Bas Nijhuis en zijn takma diş (2014) en voormalig topvoetballer Glenn Helder over het echte leven achter de glitter en glemmer van het betaalde voetbal (2015), heeft de Sponsorcommissie van BSC Unisson dit jaar gekozen voor een heel verrassende bijzondere gast, handbiker Sidney Bito die maar 1 doel heeft, de Paralympics in Rio 2016.

De 32 jarige Sidney Bito heeft zo mogelijk een nog bewogener leven achter de rug dan onze gast van vorig jaar Glenn Helder. Deze avond zal dan ook gaan over zijn bewogen verleden, zijn dwarslesie, maar ook vooral over zijn toekomst, zijn dromen en zijn doorzettingsvermogen.

Bent U sponsor van BSC Unisson en lijkt het U deze avond bij te wonen of wilt U gewoon andere sponsoren ontmoeten, meldt U dan aan door een mail te sturen naar sponsoring@bscunisson.nl, zodat wij deze avond optimaal kunnen organiseren. Na aanmelding bent U op 12 mei vanaf 20.00 uur van harte welkom op Sportpark De Zweede.

Voor vragen en/of opmerkingen over deze sponsoravond, kunt U eveneens bij dit emailadres terecht of U kunt gebruik maken van ons contactformulier.

bito sponsorcafe


De afdeling sponsoring van BSC Unisson wil haar sponsoren 2 keer per jaar iets extra’s aanbieden naast de gebruikelijke faciliteiten tijdens het jaarlijkse B-toernooi, als vrij entree en een VIP-behandeling.

Wilt U meer weten over de sponsormogelijkheden bij BSC Unisson, klik dan hier.