Stem nu op de 7 genomineerden voor BSC Unisson clubman of clubvrouw van het jaar

Het is zover, we gaan de genomineerden voor de titel clubman of clubvrouw bekend maken! De bestuursleden hebben afzonderlijk van elkaar iemand genomineerd waarvan zij vinden dat diegene wel eens in het zonnetje gezet mag worden. Er zijn ontzettend veel vrijwilligers bij de vereniging betrokken die zowel vóór als achter de schermen heel wat werk verzetten. Toch kan er maar één persoon clubman of clubvrouw van het jaar 2016 worden. Stem nu op diegene waarvan jij vindt dat diegene het heeft verdiend! Je kunt 1 stem uitbrengen t/m 19 mei 23.59.59 uur.

Update: 4 mei, 08.15 uur. Er bleken 2 fouten in de poll te zitten, naam van Wim Nijhuis ontbrak en de stemmer kwam in een inlogscherm. Beiden zijn opgelost!

De uitslag wordt bekend gemaakt tijdens het allereerste Sportgala op De Zweede op zaterdagavond 21 mei. Dan zal tevens het sportteam en de topscorer van het seizoen 2015/2016 bekend worden gemaakt. Overigens is deze avond niet alleen toegankelijk voor leden, maar ook niet leden uit de dorpsgemeenschap(pen) zijn van harte welkom op deze avond.

Je kunt stemmen door 1 genomineerde aan te vinken en vervlgens op de stemknop te klikken. Mocht je problemen ondervinden bij het stemmen, dan graag melden via webmaster@bscunisson.nl. Met vragen over deze verkiezing kun je terecht bij Nandine Mansveld.

Op onderstaande 7 supervrijwilligers kun je jouw stem uitbrengen. Van elk van hen de karakteristieken. Stemmen doe je rechtsbovenin op de site of onderaan dit nieuwsbericht:

wimnWim Nijhuis Wim is van alle markten thuis, hij is altijd (op de achtergrond) in de weer om zijn steentje bij te dragen voor de vereniging. Hij is de grote organisator en stimulator van de beheeractiviteiten overdag. Daarbij houdt hij iedereen op zijn eigen positieve wijze betrokken en is niet te beroerd om zelf de handen uit de mouwen te steken, van kantinedienst tot WC schoonmaken.

 

awArjan Wissink Arjan is naast 1e elftalspeler en jeugdtrainer bij de organisatie van heel veel activiteiten betrokken. Zo organiseert hij uit naam van de activiteitencommissie onder andere de speursmokkeltocht, de playbackshow en het Louis Timmer toernooi. En regelt hij daarnaast de verloting, entree, pupil van de week en het programmaboekje rondom de wedstrijden van het 1e elftal. Verder heeft hij overal een uitgesproken mening over en is hij bovendien goed voor de omzet in de kantine!

awaArno Wargerink Arno is dit jaar toegetreden tot de sponsorcommissie. Hij heeft helemaal alleen 40 nieuwe reclameborden weten te regelen om rond het hoofdveld te hangen! Daarnaast hebben we ook het volledig gesponsorde scorebord, dat inmiddels geplaatst is, aan Arno te danken.

 

 

1 Gerrit WaandersGerrit Waanders  Gerrit heeft de hele bouw van de Zweede begeleid! Ook de inrichting van het nieuwe complex is zijn verantwoordelijkheid. Daarnaast is Gerrit ook nu nog druk met allerlei werkzaamheden voor de vereniging, met name als mede-organisator van B-toernooi.

 

hkpHeleen klein Poelhuis Heleen is trainster van de F4 en van de kabouters. Zij weet als geen ander op een hele positieve manier de allerkleinsten aan het voetballen te krijgen! Geweldig om te zien hoe zij de kinderen enthousiast kan maken om te gaan voetballen.

 

 

M KipMonique Kip Monique is natuurlijk een bekend gezicht achter de bar. Behalve dat ze zelf veel kantinediensten draait regelt ze ook al jaren dat de overige diensten opgevuld worden. Daarnaast regelt ze de ledenadministratie en alles rondom wedstrijdzaken en is ze daarnaast ook nog eens lid van de activiteitencommissie.

 

1 Zanja MonninkZanja Monnink Zanja is de drijvende kracht achter de Boekelopers. Naast actief loper is zij al jarenlang bestuurslid van de afdeling lopers en zet zich daar met ziel en zaligheid voor in. Elke vergadering van de afdeling lopers wordt door haar vastgelegd in een verslag; zij bereid de agenda voor en zorgt ervoor dat we als bestuur bij de les blijven. Daarnaast is ze er omheen veel bezig. Beantwoorden van alle binnenkomende mail, kantinedienst op maandag regelen, alle voorbereidingen rondom de zeer succesvolle 5 km. clinics, regelen van spandoeken, inschrijven voor wedstrijden en  last but not least de verzorgingspost bij de Enschede Marathon. Kortom, Zanja is de kurk waar de afdeling lopers op drijft.

Tekst: Nandine Mansveld


[yop_poll id=”3″]