Sportgala BSC Unisson

Dit jaar wordt er voor het eerst een sportgala bij BSC Unisson georganiseerd. Op deze avond, zaterdag 21 mei, worden de doelpuntenmakers gehuldigd en een clubman of clubvrouw en het team van het jaar benoemd. Daarnaast is het een mooie avond om het sportieve seizoen gezamenlijk af te sluiten.

Het bestuur zal een aantal mensen nomineren voor clubman of clubvrouw 2016. Deze personen zullen dan op de website en social media bekend gemaakt worden. Op de website komt een poll waarbij iedereen kan stemmen op de genomineerde waarvan hij of zij vindt dat diegene clubman of clubvrouw 2016 moet worden. De uitkomst van de poll zal pas tijdens het gala bekend worden gemaakt. Wij gaan ons best doen om het gala zo mooi mogelijk aan te kleden en uiteraard hopen wij dat iedereen zich aan het thema zal houden.

Zoals gezegd is dit de eerste keer dat de kick van het scoren en het bijbehorende gala georganiseerd worden. Indien men tips of ideeën heeft voor het gala, de wijze van benoemen of extra prijzen etc hoor ik het graag. Je kunt me mailen op: nandine_03@hotmail.com

Tekst: Nandine Mansveld