Geslaagde sponsoravond met Bas Nijhuis, Bert van Losser en takma diş

Als afsluiter van het voetbalseizoen en opwarmer voor het B-toernooi waren op 5 juni topscheidsrechter Bas Nijhuis en RTV Oost presentator Bert van Losser te gast bij BSC Unisson in de speciale VIP-tent voor het laatste sportcafe van dit seizoen.

Voorzitter Rob Stokkers opende de avond met alle sponsoren welkom te heten en te wijzen op het belang van sponsoren voor BSC Unisson, een dorpsvereniging in volle groei en bloei, zeker straks op de nieuwe accommodatie De Zweede.

edVoorzitter Edwin Duivelaar van het organisatiecommittee van het B-toernooi vertelde vervolgens over de historie en groei van het toernooi voor jong-professionals onder de 17 jaar, dat inmiddels toe is aan de 21ste editie en ooit begon als jubileumtoernooi tgv het 75-jarig bestaan van Unisson in 1994.

De rest van de avond werd gevuld met smeuïge verhalen en anekdotes van topscheidsrechter Bas Nijhuis die in TV Oost sportpresentator Bert van Losser een geweldige aangever had. Over zijn ervaringen als topscheidsrechter, de buitenlandse trips, over Russische waarnemers en dat je met takma diş absoluut geen muur op 9.15 meter afstand krijgt. Dat je geen caberetier hoeft te zijn om het publiek aan je lippen te krijgen bewezen Bas en Bert deze avond.

videoKlik op de afbeelding voor een video over de takma diş ervaringen van Bas Nijhuis.

 

Na afloop werd er uiteraard nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje, over het scheidsrechtersvak, het toernooi en van alles en nog wat.

Bas en Bert, namens BSC Unisson en de sponsoren bedankt voor deze geweldige avond.

bn2

Onderstaand de tweets van Bas Nijhuis en Bert van Losser.


 tweet