Sponsoravond BSC Unisson: Sportcafe met topscheidsrechter Bas Nijhuis op De Grobbe

Na de geslaagde sponsoravond in januari op De Spielehof, organiseert BSC Unisson speciaal voor haar sponsoren, op uitnodiging, een Sportcafé op donderdag 5 juni om 20.00 uur op De Grobbe. Speciale gast is topscheidsrechter Bas Nijhuis. De avond zal vermoedelijk gepresenteerd worden door Bert van Losser, bekend van RTV Oost. Bent U sponsor van BSC Unisson en lijkt U deze avond leuk of wilt U gewoon ook andere sponsoren ontmoeten, meldt U dan aan door een mail te sturen naar sponsoring@bscunisson.nl, zodat wij deze avond optimaal kunnen organiseren.

Voor vragen en/of opmerkingen over deze sponsoravond, kunt U eveneens bij dit emailadres terecht of U kunt gebruik maken van ons contactformulier.

sportcafe


De afdeling sponsoring van BSC Unisson wil haar sponsoren 2 keer per jaar iets extra’s aanbieden naast de gebruikelijke faciliteiten tijdens het jaarlijkse B-toernooi, als vrij entree en VIP-tent. Het sportcafé is de tweede activiteit die in 2014 wordt georganiseerd, na de geslaagde sponsoravond bij shortgolf-accommodatie De Spielehof in januari.

Wilt U meer weten over de sponsormogelijkheden bij BSC Unisson, klik dan hier.