Vacatures: trainers/leiders gezocht voor MB en B2

BSC Unisson komt komend seizoen uit met een meisjes B-team en voor het eerst met een (jongens) B2-team. Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste leiders en trainers.

Belangstellenden voor onderstaande openstaande vacature(s) voetbal (technische zaken) kunnen reageren door te mailen naar de jeugdcoördinator van BSC Unisson, Robert Zoetman, jeugdcoordinator@bscunisson.nl.

Jeugdtrainer meisjes B-team
Voor het seizoen 2014/2015 zijn we op zoek een trainer(/coach) voor ons meisjes B-team, waarmee we komend seizoen gaan starten, voor  twee trainingen per week en bij voorkeur begeleiding en coaching op wedstrijddagen.
 
Leiders meisjes B-team
Voor het seizoen 2014/2015 zijn we op zoek naar 1 of meerdere leiders voor ons meisjes B-team, waarmee we komend seizoen gaan starten, voor begeleiding op wedstrijddagen.
 
Jeugdtrainer B2
Voor het seizoen 2014/2015 zijn we op zoek een trainer(/coach) voor onze B2, waarmee we komend seizoen voor het eerst gaan starten, voor  twee trainingen per week en bij voorkeur begeleiding en coaching op wedstrijddagen.
 
Leiders B2
Voor het seizoen 2014/2015 zijn we op zoek naar 1 of meerdere leiders voor onze B2, waarmee we komend seizoen gaan starten, voor begeleiding op wedstrijddagen.
 

Voor deze en alle overige vacatures, bekijk onze vacaturekrant.


BSC-UnissonDe vacaturekrant BSC Unisson is een online-uitgave, tot stand gekomen onder verantwoordelijkheid van het Algemeen Bestuur van BSC Unisson. Heeft U vragen of wilt U meer informatie, stuur dan een mail naar communicatie@bscunisson.nl of maak gebruik van ons contactformulier.