Vrijwilligers gezocht werkzaamheden Sportpark De Zweede

Gezocht: mensen die willen helpen met de bestrating en met de voorbereidingen voor het schilderwerk op onze nieuwe accommodatie Sportpark de Zweede.

De bouwvakkers en installateurs hebben de laatste week hun uiterste best gedaan om de bouw zo ver mogelijk gereed te krijgen, waarvoor chappo!

Na de enorme inspanningen door de nodige mensen zijn nu de nutsvoorzieningen binnen en brand de kachel voor het opstoken van de vloeren.

Dit is nodig omdat de vloer droog genoeg moet zijn om de uiteindelijke afwerking aan te kunnen brengen. Als de vloer niet droog genoeg is kunnen we hoe dan ook geen afwerking aanbrengen. Het lijkt er op het aanbrengen van de gietvloer toch gaat lukken in week 31, mede door de inzet van de aannemers door extra drogers in te zetten.

Voor ons, breekt nu de tijd aan van de te verrichten zelfwerkzaamheden.

Gisteren begonnen met het aanbrengen van de eerste systeemplafonds en de eerste meters bestrating gelegd, dit ondanks de enorme hitte.

Komende week zullen we ’s avonds doorgaan met deze werkzaamheden en kunnen we ook de eerste werkzaamheden voor het schilderwerk opstarten. Alle betimmeringen zijn inmiddels aangebracht. De werkzaamheden die hiervoor nu moeten gebeuren zijn het stoppen van gaatjes en het voorbehandelen en gronden van diverse onderdelen. Het aflakken van de kozijnen etc zal dan kunnen in week 33 en 34.

Aansluitend als de vloeren gereed zijn zullen we ook de nodige inrichtingen ed moeten plaatsen. Dit zal ook moeten gebeuren in week 33 en 34.

Wat we nu als 1e nodig hebben zijn mensen die willen helpen met de bestrating en met de voorbereidingen voor het schilderwerk.

Een aantal mensen hebben al toegezegd mee te willen helpen, maar heb je belangstelling en wil je graag helpen geef je dan alsnog op.

Dit kan via info@bscunisson.nl of

Gerrit Waanders: gawaanders@kpnplanet.nl of tel: 06-50223497

We hopen op zoveel mogelijk mensen om samen deze klus en ook de 2e fase af te maken.