Za 2 mei de grote BSC Unisson BBQ en nog veel meer spektakel

Zaterdag 2 Mei is het groot feest op De Zweede. We beginnen hopelijk met het huldigen van kampioenen en eindigen de dag met een grote open BSC Unisson BBQ met tussentijds heel veel jeugdvoetbal van heel klein tot heel groot.

Om 10.30 uur kan de E1 kampioen worden en dat wordt een spektakel, zowel voor, tijdens als na de wedstrijd en ’s middags om 15.00 sluit de A1 het seizoen op De Zweede af tegen AJC A1 met aansluitend een BBQ waar alle BSC Unisson leden voor zijn uitgenodigd. Een open BSC Unisson BBQ dus.

Maar liefst 8 wedstrijden op De Zweede

Die dag is de laatste zaterdag van de reguliere competitie dat er op De Zweede een volledig thuisprogramma wordt afgewerkt. We beginnen om 09.30 met de F1 en F5, om 10.30 volgen de E1 en E3 (dat momenteel ook bovenaan staat), om 11.30 zijn de D1 en D2 aan de beurt, om 13.00 speelt onze B1 en als sluitstuk om 15.00 volgt BSC Unisson A1 dat ook nog volop kampioenskansen heeft.

Hoogtepunten

We beginnen de dag om 09.30 uur met de allerkleinste F-pupillen, de F5. En dan….. mocht de E1 minimaal 1 punt halen is het vanaf 11.30 uur groot feest op De Zweede. En wat gaat de E3 deze morgen doen? Vanaf 17.oo uur, kampioenen of geen kampioenen, slecht weer of geen slecht weer, als gezegd de BSC Unisson BBQ die openstaat voor alle leden van BSC Unisson alsmede de ouders van de A1 en de ouders van de mogelijke kampioenen.

Heel veel redenen je op te geven voor de BBQ

Het is meivakantie, je hoeft eens niet zelf te koken, je zit overdekt (minimaal de eerste 50 boekers), het is reuze gezellig op De Zweede, de BBQ is meer dan compleet verzorgd en voor muzikale omlijsting wordt gezorgd. 


Opgeven voor de BBQ doe je zo

Aanmelden kan tot en met dinsdag 28 april door te bellen met Bennie Brinkman (06-30432077) of te mailen naar bennie.brinkman@hetnet.nl of door gebruik te maken van ons contactformulier. De kosten zijn € 10,– p.p., exclusief drankjes.


 bbq11