Definitieve indelingen en programma’s voorjaarreeksen voetbal bekend

De indelingen en de nummering van de voorjaarcompetities zijn bekend. Onze Monique Kip van Wedstrijdzaken BSC Unisson is razendsnel aan de slag gegaan en heeft nu alweer de volledige jaarplanning t/m mei, incl. de voorjaarreeksen, in elkaar weten te zetten. Deze planning is bestemd voor de BSC Unisson teams en de scheidsrechters, met dien verstande dat de meeste scheidsrechters nog moeten worden ingepland. Dat zal deze en de komende week door Monique Kip (senioren) en Teun van der Velden (jeugd) worden gedaan.

De competitie wordt hervat op 11 februari (jeugd) en 12 februari (senioren). Overigens begint BSC Unisson 1 al op 29 januari en is er op 28 januari en op 4/5 februari, naast de vriendschappelijke wedstrijden, een beperkt inhaalprogramma.

Verder zijn er een aantal teamwijzigingen. Zo heet de JO9-5 nu de JO7-1 en is er een onderlinge 4×4 competitie voor de JO7-2 (voorheen mini) en de JO7-3 (nieuw).

De jaarplanning kunt u hier aanklikken, of kijk onder voetbal/jaarplanning elders op deze site, maar de indeling en de nummering is vanaf dit moment ook zichtbaar op www.voetbal.nl of kijk op de teampagina’s en klik daar op de link “Uitslagen en standen competitie 2016/2017”.

Alle teaminfo (uitslagen, indeling, programma, foto) is ook weer te vinden op de teampagina’s op onze site, via voetbal/pupillen (junioren/senioren) teams. Klik in het programma onderin de teampagina (Sportlink ..) op de i die achter een thuis- of uitwedstrijd staat en U komt rechtstreeks op de teampagina van het betreffende team in www.voetbal.nl met standen, alle uitslagen, etc. Staan er nog geen wedstrijden gepland, klik dan in hetzelfde scherm onderaan op voetbal.nl. Voorwaarde is dat U ingelogd moet zijn in voetbal.nl. Hier kunt U de definitieve indeling bekijken.