Geslaagde filmavond D- en E-jeugd BSC Unisson

De activiteitencommissie kan weer terugkijken op een geslaagde filmavond op 16 jan. voor de D- en E-jeugd. Dit jaar mocht er gestemd worden welke film men wilde zien. Met grote meerderheid kozen de maar liefst 50 jongens en meisjes voor de film 22 Jump Street, die in 2014in de bioscopen te zien was.

22jumpIn de film 22 Jump Street, logische opvolger van 21 Jump Street, gaan de 2 agenten en tevens vrienden Jenko en Schmidt opnieuw undercover als de broers Doug en Brad McQuaid. Ze krijgen de opdracht van de commissaris om het Jump Street programma nieuw leven in te blazen. Ze moeten als eerste-jaars studenten op de universiteit proberen uit te zoeken wie er achter de nieuwe drugssensatie zit genaamd WHYPHY. Jenko wordt al snel omarmd door het populaire American football team en Schmidt probeert te infiltreren in de kunstclub. Via de verkopers hopen ze de leveranciers te vinden en via de leveranciers bij de producent maar dat klinkt eenvoudiger dan het is. Als blijkt dat de twee agenten hele andere ideeën hebben over hoe ze het beste de zaak op kunnen lossen komt hun vriendschap onder druk te staan. 

In de pauze was er voor iedereen een consumptie en wat lekkers. Rond de klok van 21 uur was de film afgelopen. Gelet op het enthousiastme en de stilte in de zaal gedurende de bijna 2 uur durende film, kijken we al weer met plezier vooruit naar de derde editie in 2016.

filmavond III

 

Tekst en foto: Daniëlle oude Groen