Met FC Twente en Cercle Brugge deelnemersveld B-toernooi bijna rond

Met de toezeggingen van FC Twente en Cercle Brugge heeft Edwin Duivelaar 2 prominente namen aan het deelnemersveld van de 22ste editie van het BSC Unisson Internationale U16 toernooi voor B-teams toe kunnen voegen. Daarmee zijn nu 9 van de 10 beschikbare plaatsen ingevuld en zijn we benieuwd naar de laatste deelnemer, die binnenkort bekend zal worden.

FC Twente (foto linksonder) s voor het eerst sinds 2011, toen het nog onder de naam FC Twente/Heracles voetbalacademie deelnam, present. In 2003 werd de toernooiwinst opgestreken, met Wout Brama en Derrick Boerrigter in de gelederen.

fctwente016   cercle brugge

Cercle Brugge (foto rechtsboven) zal voor de derde keer Boekelo aandoen, na 2012 en 2013. De hoogste klassering werd in 2013 bereikt, toen men fraai derde werd.

Met FC Twente en Cercle Brugge zijn inmiddels 9 van de 10 namen ingevuld. Eerder hadden al toegezegd de top 3 van 2014, AS Trencin uit Slowakije en Randers en Hvidovre uit Denemarken, oud-winnaar in 2012 FK Rad Beograd uit Servië, oud-winnaar in 1999 De Graafschap uit Doetinchem, nieuwkomer Team Aargau uit Zwitserland en uiteraard het organiserende BSC Unisson. Zie ook ons uitgebreide submenu “B-toernooi” elders op deze site voor alle info en bijzonderheden over de komende en alle voorgaande edities.

Tekst en animaties: Fred Almoes