Vrijdagavonddrukte op De Zweede

Vrijdagavond 9 januari 2015 zou zomaar eens een avond kunnen zijn geweest als vele andere toekomstige avonden op De Zweede, druk maar reuzegezellig. MV Unisson had haar eerste repetitie met het harmonieorkest op De Zweede, BSC Unisson had haar maandelijkse kaartavond en de voetballende eerste mannen- en vrouwenselectie hun vrijdagtraining.

Binnenkort concluderen we dat dit een avond was als vele anderen. Diverse groeperingen in hetzelfde gebouw, eigenlijk precies waarvoor het project nieuwbouw MFA indertijd in het leven is geroepen. Vrijdagavonddrukte op De Zweede, de multifunctionele accommodatie van Boekelo, Usselo en Twekkelo. Wil je weten wat er allemaal te doen is op De Zweede, klik dan hier en open onze agenda.

Wil je meer weten over de nieuwe bewoners op De Zweede, De Dorpsraad en de MV Unisson, klik dan op deze link, of kijk elders op deze site onder accommodatie/onze medebewoners.

Bijgaand een foto-impressie.

mvu0901151   mvu0901152

mvu0901153   mvu090120154 (Large)

Foto: Rob Stokkers, tekst: Fred Almoes

Aanvullingen op dit nieuwsbericht of nieuwe items voor onze agenda, stuur je naar webmaster@bscunisson.nl of naar communicatie@bscunisson.nl.