Nandine Mansveld nieuwe journaliste website BSC Unisson stelt zich voor

Dag leden van BSC Unisson en andere geïnteresseerden. Enige tijd geleden zag ik op de website dat de webmasters op zoek waren naar mensen die wat zouden willen bijdragen aan de site. Ik ben daarover met Fred Almoes in gesprek gegaan en daar zijn een aantal ideeën uit voort gekomen. Ik zal me eerst even kort voorstellen.

Ik ben Nandine Mansveld, 22 jaar en de rechtsback van BSC Unisson VR1. Naast het voetballen ben ik actief in de paardensport en studeer ik HBO Rechten. Sommigen zullen mij misschien kennen als de vriendin van Arjan Wissink.

Ik kom natuurlijk nog maar net kijken bij BSC Unisson. Ongeveer 3 jaar geleden begreep ik niet dat mensen zo boos konden worden over “maar een spelletje”. Ik vond voetbal maar een beetje cliché en begreep niet dat zo veel mensen deze sport met hart en ziel beoefenen. Voor mij, en een aantal anderen, begon het oprichten van een damesteam dan ook een beetje als een grap. Maar als je ergens aan begint moet je er ook voor gaan vind ik. Tegenwoordig mis ik zelden een training, plan ik mijn concoursen om de voetbalwedstrijden heen en bespreek ik onze wedstrijden totdat zelfs Arjan er moe van wordt. Ook heb ik gemerkt dat frustratie en woede heel gemakkelijk ontstaan.

Om dan even terug te komen op mijn inbreng voor de website. Het leek mij leuk om vanaf volgend seizoen een “Kick van het scoren” op te zetten voor BSC Unisson. Ik zal mij in beginsel alleen richten op de senioren. Het zou natuurlijk leuk zijn als iemand dat tegen die tijd zou willen oppakken voor de jeugd!

Daarnaast is het de bedoeling dat ik maandelijks een stukje ga schrijven voor de website. Aangezien ik jullie niet wil vervelen met mijn “columns” wil ik er een soort open rubriek van maken. Dat houdt in dat ik bijvoorbeeld een interviewtje met iemand houd, een verslag of evaluatie van een activiteit schrijf of misschien een klein onderzoekje uitvoer. Ook is deze rubriek heel geschikt om een speler, trainer of vrijwilliger in het zonnetje te zetten. Het zou dus heel fijn zijn als jullie ideeën willen aandragen! Dit kunnen onderwerpen zijn om over te schrijven, bijvoorbeeld in de vorm van een stelling of iemand aandragen om een vraag aan te stellen of in het zonnetje te zetten. Ook wanneer je zelf graag je mening over iets wil geven hoor ik het graag!

Waar mijn eerstvolgende stukje over zal gaan zal een eerste verrassing worden.

Ik hoor graag van jullie!

Nandine

Commentaar webmasters: De webmasters (Ronald Teeuw, Wim Heupers, Fred Almoes) zijn erg blij met Nandine als (regelmatige) journalistieke uitbreiding en zijn nieuwsgierig naar haar maandelijkse creatieve bijdragen. Nandine is met nadruk geen webmaster, maar websitejournalist. Uiteraard mogen anderen haar voorbeeld volgen om iets voor de site of het clubblad te schrijven. Neem in dit geval contact op met Fred Almoes (voor info zie onze contactengids) of mail naar webmaster@bscunisson.nl.