Glühwein training 2017

Al jaren vaste prik, de eerste woensdag training in het nieuwe jaar de glühwein training.

Zo ook deze woensdag, 4 januari 2017. Zo’n 40 Boekelopers waren present in de kantine om een woordje van onze voorzitter, Gerrit Meutstege aan te horen. Een korte terugblik, maar vooral een blik op de toekomst van onze levendige vereniging.

Dan toch naar de kern van deze avond, de training. Lando Lemmers, trainer op de maandagavond, had een mooi programma uitgedacht waarin hardlopen en gebruik van de hersenen noodzakelijk was. Teams van 4 lopers van verschillend niveau moesten zo snel mogelijk naar de overkant van de baan, maar er moest met 2 tegelijk gelopen worden, van deze 2 moest er dan ook nog 1 terug zodat de volgende 2 konden lopen. Snappen jullie het nog, maakt niet uit er was veel gezelligheid en uiteindelijk een winnaar die overigens zelf niet wist hoe ze het geflikt hadden. Lando heeft uiteindelijk de snelste manier uit de doeken gedaan en de winnaars hun prijs overhandigd.

Na dit officiële gedeelte dan toch maar aan de glühwein, gesponsord door Michel Zonwering, chocolademelk, gehaktballetjes en gegrilde kippenpootjes. De winnaars hebben heel tof hun prijs, een likeurtje, met de liefhebbers gedeeld en het bleef nog lang gezellig.

Foto’s zijn inmiddels te bewonderen op de website.

Activiteitencommissie en Lando bedankt voor een geslaagde avond, op naar onze volgende activiteit de Partnerloop.