Grote deelname Ladies Night op De Zweede: 40 aanmeldingen

Voor de allereerste Ladies Night op De Zweede vanavond vanaf 18.00 uur op vrijdag 13 maart, dat geheel in het teken staat van promotie van het vrouwen- en meidenvoetbal, hebben zich maar liefst 40 leden en niet-leden opgegeven. Tijdens de Ladies night, een activiteit die enkel en alleen voor vrouwen en meiden bestemd is, blijven de deuren voor de mannen gesloten (behalve voor een enkele trainer), zij mogen alleen kijken, niet meedoen.

Het deelnemersveld is een mix van jong (9 jaar) en oud (40+) en van leden (30) en niet-leden (10). Na de ontvangst en opening om 18.00 uur, wordt begonnen met een gezamenlijke massale warming-up, waarna Heleen Klein Poelhuis de E- en D-meiden voor haar rekening zal gaan nemen en Frank en Rene met de B-jeugd en senioren aan de slag gaan. Na de training (20.00 uur) laten we nog wat filmpjes zien en is er een hapje en een drankje voor iedereen en chips voor de kleinsten. Voor muziek hebben we ook gezorgd deze avond. We eindigen zo rond de klok van 21.00 uur.

En….. wanneer je op het laatste moment besluit om toch deel te nemen ben je ook zonder aanmelden van harte welkom.

Uiteraard wordt er ook aan de moeders van jeugdige speelsters gedacht en zal er tijdens de training koffie of thee beschikbaar zijn.

Flyers met nadere informatie en een aanmeldingsstrookje zijn o.a. te verkrijgen bij restaurant Fleur de Sel in Boekelo. Fleur de Sel is sponsor van Dames 1 en verzorgt de hapjes op 13 maart!

lndef

Groetjes Nandine, 1 van de organisatoren (naast Moniek, Joyce, René en Frank).