Jongste kabouter Wende Hendriks opent pannaveld BSC Unisson

Vermoedelijk weet ze zelf pas over vele jaren wat ze zondag 22 mei 2016 om 13.30 uur heeft gedaan. Onze jongste aanwinst bij de kabouters Wende Hendriks heeft de laatste aanwinst van BSC Unisson, een prachtig pannaveld, officiëel geopend door als een echte Koningin het lint door te knippen.

Onder het toeziend oog van de vele opgekomen ouders en vergezeld door de andere jongens en meisjes mini-pupillen en kabouters, werd het pannaveld officiëel in gebruik genomen. Officieus hadden de kabouters natuurlijk afgelopen woensdag al lang stiekum op het veld getraind.

220516 opening panna 10

In een een korte speech benadrukte Voorzitter Rob Stokkers dat het pannaveld een speel- en voetbalplek voor alle jeugd van BSC Unisson en daarbuiten is. Verder vertelde hij dat het pannaveld is gerealiseerd met bijdragen uit o.a. het dorpsbudget, de Rabobank Clubkas Campagne, eigen acties zoals de Grote Clubactie en een persoonlijke bijdrage bestemd voor de allerkleinste jeugd.

Daarna was het pannaveld eindelijk een prooi voor de allerkleinsten. Eerst werd er vrij gespeeld, daarna moesten er natuurlijk nog de onvermijdelijke penalty’s worden genomen en tenslotte werd er eindelijk een partijtje gespeeld.

22 mei 2016 (1 van 1) (Small)   220516 opening panna 15a

En Wende, die liet zich door iedereen gewillig op de foto zetten, net een echte Koningin.

20160522_142145 (Large)

Foto’s: Edith Howard, Nico Nibbelink, Teun van der Velden; tekst: Fred Almoes

Dit is de link naar het fotoalbum van de opening van het pannaveld.